Service Pentru Vehicule Electrice

Am inceput inca din 2014 sa reparam Biciclete Electrice cand magazinul online Bimax a inceput sa creasca iar cererea pentru Garantii cat si Post Garantii era tot mai mare. Acesta a fost momentul cand am hotarat sa deschidem propriul service.

Lucram intr-un atelier bine dotat, cu scule si instrumente de ultima generatie. Folosim doar componente noi, testate si in care avem incredere. De asemenea orice lucrare efectuata la noi in service, primeste garantie!

Citeste mai jos despre toate serviciile

CONSTATARE

Odata ajuns produsul la noi, iti facem o constatare si o cotatie de pret pentru reparatie. Daca esti de acord incepem reparatia, daca nu iti returnam produsul in starea in care l-ai adus sau l-ai trimis. Constatarea dureaza doar o ora indiferent de natura produsului.

INLOCUIRE PIESE

Daca ai componente defecte, le inlocuim la noi in service, indiferent daca sunt achizitionate de la noi sau le aduci din alta parte.

ECHIVALARE PIESE

Se intampla de multe ori sa ai o piesa defecta si sa nu mai gasesti varianta originala, de exemplu controller-ul sau incarcatorul. Cautam noi pentru tine varianta echivalenta a piesei respective si ti-o livram sau o montam pe bicicleta/tricicleta/trotineta/scuterul ta(tau).

MONTAJ

Ti-ai luat o bicicleta/trotineta/tricicleta noua? Sau un Scuter? Nu vrei sa il pui singur in functiune? Garantia te restrictioneaza sa il montezi intr-un service autorizat? Te asteptam la noi in service si te ajutam cu montajul necesar (Punerea in functiune).

REVIZII

Siguranta ta si starea tehnica a vehiculului pe care il conduci trebuie sa scupe primele locuri. Unele Certificate de garantie chiar prevad anumite revizii periodice.
O revizie incepe de la strangerea tuturor suruburilor, reglajul lantului si curatarea acestuia (daca exista), verificarea stariii de sanatate a acumulatorului, etc. Te asteptam la noi in Service pentru revizii de calitate!

DEPOZITARE SEZON RECE

Daca nu ai un spatiu de depozitare corespunzator pe perioada anotimpului rece si nu folosesti vehiculul, s-ar putea sa ii degradezi bateria. Sa nu mai vorbim de tinut in scara blocului cu stresul de a nu fi furat...
In depozitul nostru din Bistrita iti putem depozita produsul pe ce perioada doresti in conditii optime. Mai mult decat atat, iti incarcam periodic bateria conform manualului de utilizare.

Inregistreaza-te la Newsletter