SpeedBox 3.0 (fara bluetooth) pentru Bosch

SpeedBox
860,00 Lei
Stoc Limitat

Durata de livrare: 5-10 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: SB3_B_1pcs_BOX Ai nevoie de ajutor? 0768 825 998
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Video (2)
  • Review-uri (0)
Un cip inteligent de a treia generație cu opțiunea de a seta o limită de viteză a unei biciclete electrice.

Cipul de reglare SpeedBox 3.0 vă permite să selectați limita de viteză la alegerea dvs. După ce cipul este instalat, afișajul bicicletei dumneavoastră electrice va afișa date reale, cum ar fi vitezele maxime și medii, kilometrajul zilnic și intervalul de croazieră.

Proprietăți:

Speed limiter: deactivated
Display shows: actual values

Activation: WALK button / + - + - / WALK +

Compatibilitate:

Compatibil cu urmatoarele display-uri: KIOX, INTUVIA, NYON, PURION, COBI
Motoare compatibile (incl. Gen4): Active Line Plus, Performance Line, Performance Line CX Line, Performance Line Speed, Cargo Line
Nu este compatibil cu:  2022 Bosch Smart System

Cum funcționează SpeedBox 3.0 Tuning?

Setul de tuning poate fi activat direct pe afișajul bicicletei. După apăsarea butonului WALK se afișează o valoare de 9,9 km/h (6,2 mph) și de acum înainte vei putea circula cu o viteză de 40 km/h, 50 km/h și chiar mai mult de 60 km/h. .

Pentru a dezactiva setul de acordare, apăsați din nou butonul WALK. Valoarea de 2,5 km/h (1,6 mph) va apărea pe ecran, iar limita de viteză se va reseta la 25 km/h. Bicicleta dumneavoastră electrică va funcționa la fel ca înainte de instalarea cipului.

SpeedBox a fost proiectat și pentru bicicletele electrice care nu au o unitate de control clasică cu buton Walk. În acest caz, puteți utiliza doar combinația de butoane + - + - și SpeedBox va fi activat. Puteți dezactiva cu ușurință SpeedBox în același mod.

Puteți seta viteza maximă a unei asistențe electrice prin schimbarea modurilor: Turbo - EMTB - Tour - Eco - Tour - EMTB - Turbo. O limită de viteză reală va fi afișată după aceea. Viteza maximă a unei asistențe electrice poate fi comutată prin apăsarea scurtă a butonului WALK sau prin rotirea roții din spate la 360°. Valoarea de 1,5 km/h pe display corespunde cu limita de 15 km/h, 2 km/h corespunde cu limita de 20 km/h, 2,5 corespunde cu 25 km/h, 3,0 corespunde cu 30 km/h, 9,9 corespunde cu 99 km/h etc. Ultima limită afișată va fi salvată după 5 secunde de inactivitate.

Când utilizați SpeedBox 3.0 cu motoare Bosch din a 4-a generație (produse în 2020 sau mai târziu) este necesar să lăsați bicicleta pornită după terminarea călătoriei până când este afișată o valoare de 0,0 km/h. În timpul acestui proces, timpul rămas va fi afișat în minute. Atunci este sigur să oprești bicicleta și poți începe să aștepți cu nerăbdare următoarea călătorie.

 

Asamblare

Când conectați cipul SpeedBox la o bicicletă electrică, veți găsi conectori colorați pentru a face instalarea foarte simplă. Am pregătit instrucțiuni detaliate și videoclipuri pentru a vă ușura instalarea. Dezasamblarea chipului nostru de reglare este la fel de ușoară. Dacă aveți probleme cu instalarea sau dezasamblarea, nu ezitați să ne contactați.

Dacă intenționați să instalați SpeedBox pe o bicicletă nou-nouță, asigurați-vă că o conduceți cel puțin 1 km înainte ca cipul să fie activat.

Se poate instala si la noi in Service.

Avertizare

Bicicletele electrice echipate cu produse SpeedBox nu au voie să fie folosite pe drumurile publice, pistele de ciclism și locurile publice. Bicicletele electrice echipate cu produse SpeedBox pot fi folosite exclusiv pe proprietate privată, off-road și pe propriul risc. Utilizarea SpeedBox poate anula garanția dumnevoastră pentru bicicleta electrică.
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!