SpeedBox 3.0Bluetooth pentru Bosch

SpeedBox
1.220,00 Lei
Stoc Limitat

Durata de livrare: 5-10 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: SB3BT_B_1pcs_BOX Ai nevoie de ajutor? 0768 825 998
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Video (2)
  • Review-uri (0)
Tuning Chip SpeedBox Bosch de reglare de nouă generație cu Bluetooth și aplicație mobilă pentru bicicleta ta electrică Bosch. 

Acest nou produs aduce o conexiune unică între e-bike și telefonul mobil. Cipul SpeedBox 3.0 B.Tuning este un produs de top, perfect optimizat pentru cea mai puternică călătorie și experiență. Suprimă limitatorul de viteză, astfel încât să vă puteți bucura de călătoria cu viteză nelimitată. Datorită aplicației mobile SpeedBox App poți monitoriza și stoca toți parametrii călătoriei tale pe afișajul telefonului tău în orice loc și oricând.

Proprietăți:

Speed limiter: deactivated
Display shows: actual values
Compatible with displays: KIOX, INTUVIA, NYON, PURION and COBI
Activation: Mobile app/ WALK button/ + - + - / WALK +
Compatible with SpeedBox App: YES
Speed limit setting: YES

Compatibilitate:

Bosch, generația 4, inclusiv Flyon. Nu este compatibil cu 2022 Bosch Smart System.

Cum funcționează SpeedBox 3.0 B.Tuning?

Cel mai nou cip al nostru are o unitate de control ușoară și ușor de utilizat. Setul de tuning poate fi activat direct din aplicația mobilă sau pe afișajul bicicletei dumneavoastră. După apăsarea butonului WALK se afișează o valoare de 9,9 km/h (6,2 mph) și de acum înainte vei putea circula cu o viteză de 40 km/h, 50 km/h sau chiar mai mult de 60 km/h. .
Pentru a dezactiva setul de acordare, apăsați din nou butonul WALK. Valoarea de 2,5 km/h (1,6 mph) va apărea pe ecran, iar limita de viteză se va reseta la 25 km/h. Bicicleta dumneavoastră electrică va funcționa la fel ca înainte de instalarea cipului.
SpeedBox a fost proiectat și pentru bicicletele electrice care nu au o unitate de control clasică cu buton Walk. În acest caz, puteți utiliza doar combinația de butoane + - + - și SpeedBox va fi activat. Puteți dezactiva cu ușurință SpeedBox în același mod.

La prima pornire, aplicația SpeedBox vă va cere să creați un nou cod PIN pentru a oferi securitate maximă pentru bicicleta dumneavoastră electrică. Acest cod va servi pentru accesul zilnic la aplicația dvs.
După crearea codului PIN, aplicația SpeedBox vă va cere să configurați parola de serviciu. Acest lucru vă va servi în cazul în care trebuie să schimbați codul PIN.

Puteți seta viteza maximă a unei asistențe electrice prin schimbarea modurilor: Turbo - EMTB - Tour - Eco - Tour - EMTB - Turbo. O limită de viteză reală va fi afișată după aceea. Viteza maximă a unei asistențe electrice poate fi comutată prin apăsarea scurtă a butonului WALK sau prin rotirea roții din spate la 360°. Valoarea de 1,5 km/h pe display corespunde cu limita de 15 km/h, 2 km/h corespunde cu limita de 20 km/h, 2,5 corespunde cu 25 km/h, 3,0 corespunde cu 30 km/h, 9,9 corespunde cu 99 km/h etc. Ultima limită afișată va fi salvată după 5 secunde de inactivitate.

Când utilizați SpeedBox 3.0 cu motoare Bosch din a 4-a generație (produse în 2020 sau mai târziu) este necesar să lăsați bicicleta pornită după terminarea călătoriei până când este afișată o valoare de 0,0 km/h. În timpul acestui proces, timpul rămas va fi afișat în minute. Atunci este sigur să oprești bicicleta și poți începe să aștepți cu nerăbdare următoarea călătorie.

Aplicația SpeedBox pentru SpeedBox 3.0 B.Tuning

Aplicația SpeedBox este o aplicație special concepută pentru SpeedBox 3.0 B.Tuning, care utilizează tehnologia Bluetooth pentru a vă conecta bicicleta electrică la aplicația mobilă. După descărcarea aplicației și conectarea telefonului mobil la bicicleta electrică, veți vedea datele actuale și parametrii de călătorie afișați pe telefon. Călătoriile individuale pot fi stocate astfel încât rezultatele să poată fi comparate cu prietenii și împreună să-și poată monitoriza performanța. Așa că bucurați-vă de plimbare și lăsați să verificați parametrii pentru mai târziu!

Caracteristicile aplicației SpeedBox:

  • Controlul reglajului
  • Salvarea și vizualizarea călătoriilor dvs
  • Ascundeți funcția Tuning
  • Blocare motor
  • Diagnosticarea motorului
SpeedBox 3.0 B.Tuning nu se limitează la lucrul cu aplicația SpeedBox. Cu toate acestea, este un instrument excelent care vă va oferi o imagine de ansamblu completă asupra performanțelor dvs.

Asamblare

Când conectați cipul SpeedBox la o bicicletă electrică, veți găsi conectori colorați pentru a face instalarea foarte simplă. Am pregătit instrucțiuni detaliate și videoclipuri pentru a vă ușura instalarea. Dezasamblarea chipului nostru de reglare este la fel de ușoară. Dacă aveți probleme cu instalarea sau dezasamblarea, nu ezitați să ne contactați.

Dacă intenționați să instalați SpeedBox pe o bicicletă nou-nouță, asigurați-vă că o conduceți cel puțin 1 km înainte ca cipul să fie activat.

Se poate instala si la noi in Service.

Avertizare

Bicicletele electrice echipate cu produse SpeedBox nu au voie să fie folosite pe drumurile publice, pistele de ciclism și locurile publice. Bicicletele electrice echipate cu produse SpeedBox pot fi folosite exclusiv pe proprietate privată, off-road și pe propriul risc. Utilizarea SpeedBox poate anula garanția dumnevoastră pentru bicicleta electrică.
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!