SpeedBox 2.0 (fara bluetooth) pentru Yamaha PW

SpeedBox
780,00 Lei
Stoc Limitat

Durata de livrare: 5-10 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: SB2_Y_PW_1pcs_BOX Ai nevoie de ajutor? 0768 825 998
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Video (1)
  • Review-uri (0)
Cipul SpeedBox 2.0 vă permite să suprimați limitatorul de viteză de pe bicicleta dumneavoastră electrică. După ce cipul este instalat, afișajul e-bicicletei dvs. arată date reale, cum ar fi viteza maximă și medie, kilometrajul zilnic și intervalul de croazieră.

Proprietăți:

Speed limiter: deactivated
Display shows: actual values

Compatibilitate:

Compatibil cu urmatoarele motoare: YAMAHA PW (pana in 2018)
Nu este compatibil cu: PW-SE, PW-X, PW-TE, PWX2 a PW-ST

Cum funcționează SpeedBox?

Puteți activa setul de reglare SpeedBox 2.0 pe afișajul bicicletei dumneavoastră electrice. După apăsarea butonului LIGHT, pe afișaj va apărea o viteză de 5,0 km/h (3,1 mph). După activare, veți putea circula cu viteza de 50 km/h.

Pentru a dezactiva cipul, apăsați din nou butonul LUMINĂ. Viteza de 2,5 km/h (1,5 mph) va apărea pe ecran, iar limita de viteză se va reseta la 25 km/h. Bicicleta dumneavoastră electrică va funcționa la fel ca înainte de instalarea cipului.

Dacă doriți să controlați separat SpeedBox-ul și luminile, utilizați combinația de butoane ↑↓↑↓. Apăsând săgețile în această ordine, puteți activa și dezactiva SpeedBox oricând, independent de controlul luminilor.

SpeedBox a fost proiectat și pentru bicicletele electrice care nu au o unitate de control clasică cu buton Walk. În acest caz, puteți utiliza doar combinația de săgeți ↑ ↓ ↑ ↓ și SpeedBox va fi activat. Puteți dezactiva cu ușurință SpeedBox în același mod.

Asamblare

Când conectați cipul SpeedBox la o bicicletă electrică, veți găsi conectori colorați pentru a face instalarea foarte simplă. Am pregătit instrucțiuni detaliate și videoclipuri pentru a vă ușura instalarea. Dezasamblarea chipului nostru de reglare este la fel de ușoară. Dacă aveți probleme cu instalarea sau dezasamblarea, nu ezitați să ne contactați.

Dacă intenționați să instalați SpeedBox pe o bicicletă nou-nouță, asigurați-vă că o conduceți cel puțin 1 km înainte ca cipul să fie activat.

Se poate instala si la noi in Service.

Avertizare

Bicicletele electrice echipate cu produse SpeedBox nu au voie să fie folosite pe drumurile publice, pistele de ciclism și locurile publice. Bicicletele electrice echipate cu produse SpeedBox pot fi folosite exclusiv pe proprietate privată, off-road și pe propriul risc. Utilizarea SpeedBox poate anula garanția dumnevoastră pentru bicicleta electrică.
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!