Tricicleta Electrica Adulti 2 Locuri

Afiseaza: 1-8 din 8 produse

 Filtre

De la Bimax poți să te informezi corect atunci când dorești să achiționezi o tricicletă electrică datorită experienței de aproximativ 10 ani în domeniu, noi începându-ne activitatea în anul 2012.
 

Cauți o Tricicletă Electrică pentru Adulți cu 2 Locuri?

O tricicletă electrică pentru adulți cu 2 locuri se pretează foarte bine pentru persoanele care doresc să se deplaseze ușor împreună cu o altă persoană. Conducătorul triciclului cu 2 locuri se va așeza pe scaunul din față, iar pasagerul (dacă există) pe scaunul din spate.


Cum funcționează?

Tricicleta cu 2 locuri funcționează la fel ca una cu un loc, dar vom explica pe scurt mai jos modul de funcționare.

În momentul în care se rotește ușor de accelerație, se deplasează înainte sau înapoi. Se încarcă la orice priză normală de 230V, iar consumul de încărcare poate fi aproximat cu consumul de curent al unui televizor, deci consumă foarte puțin. Toate produsele noastre au contact cu cheie, astfel când o parchezi la farmacie sau la un magazin de exemplu, poți să o blochezi cu cheia.
La unele modele de triciclete cu 2 locuri, scaunul din spate se rabatează și acel spațiu devine spațiu de marfă, dar nu la toate modelele, citiți cu atenție specificațiile fiecărui produs în parte.

 

Care sunt dotarile de care acestea dispun ?

Toate produsele din gama noastră dispund de:

  • Încărcător

  • Lumini de zi, semnalizare, poziție, claxon, lumini de drum (fază scurtă/lungă)

  • Spații de depozitare, mai mari sau mai mici în funcție de model

  • Unele modele dispun de centură de siguranță

  • Sistem de mers înapoi

  • Unele modele dispun de alarmă


Se găsesc baterii de schimb pentru tricicletele electrice?

Pentru toate tricicletele electrice achiziționate de la noi și nu numai, puteți cumpăra acumulatori de schimb atunci când aceștia își epuizează durata de viață. Uneori la noi puteți face și upgrade la acumulatori Litiu-Ion.


Recomandarile noastre

Prima noastră recomandare este să achiziționați doar produse omologate, chiar dacă în momentul de față sunt comerciați care pun pe piață și neomologate pentru că nu se știe niciodată când puteți fi oprit în trafic și tras la răspundere pentru că circulați pe drumurile publice cu un vehicul neînregistrat. Noi oferim la fiecare triciclu comercializat COC și CIV emis de RAR.

Întrețineți bateriile pe perioada iernii (pe blogul nostru există articole cu acest scop) prin încărcarea acestora periodic și prin acoperirea triciclului cu o husă cel puțin, dacă nu dispuneți de garaj/scară bloc/magazie.

Încărcați bateriile după fiecare deplasare mai mare de 5-10km pentru a le prelungi durata de viață.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!