Triciclu Electric Jinpeng

Afiseaza: 1-5 din 5 produse

 Filtre

Triciclu Electric Jinpeng

Descoperă gama inovatoare de triciclete electrice Jinpeng, disponibile acum la Bimax, unul dintre primii dealeri autorizați din România.

Cine este Jinpeng?

Grupul Jinpeng, fondat în 2004 și având sediul în Xuzhou, Jiangsu, se mândrește cu 13 baze de producție situate în 7 provincii și orașe, inclusiv Jiangsu, Henan, Hebei, Sichuan, Hubei, Tianjin și Shandong.
Cu o suprafață impresionantă de aproape 1600 de hectare și o echipă de aproape 8000 de angajați dedicați, Jinpeng a obținut recunoaștere globală datorită angajamentului său față de excelență și durabilitate.

În calitate de principal jucător în domeniul vehiculelor electrice, Jinpeng se remarcă prin designul unic și inovator al produselor sale, precum și prin calitatea superioară.
Compania deține peste 200 de tehnologii brevetate și dispune de un centru provincial de cercetare tehnologică și un centru de testare recunoscut oficial în provincia Jiangsu.

 

Tricicletele electrice Jinpeng se disting prin motoarele de calitate și putere mare, bine gândite pentru piața din România, capacitatea mare și reală a acumulatorilor, precum și prin diferențialele de înaltă calitate, extrem de rezistente. Toate tricicletele sunt omologate conform standardelor europene, asigurând astfel un nivel ridicat de siguranță și performanță.

De ce sa achiziționezi de la BIMAX un triciclu Jinpeng?

Bimax oferă toate documentele necesare înregistrării la primărie, asigurându-ți astfel o experiență fără griji. În plus, Bimax dispune de o gamă extinsă de piese de schimb pentru triciclurile Jinpeng, astfel încât să te bucuri de calitate și servicii de top. Ne ocupăm de tot pentru tine, pentru că la Bimax, calitatea este prioritatea noastră.

tricicluri electrice jinpeng

Alege o tricicletă electrică Jinpeng pentru a beneficia de tehnologie de ultimă oră, durabilitate și eficiență într-un singur vehicul. Explorează oferta noastră și experimentează excelența pe care Jinpeng o aduce în fiecare detaliu al tricicletelor sale.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!