Cauciucuri Trotineta Electrica Xiaomi

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre

Selectia ta:

Greutate neta: 695 gr ×

Ce trebuie sa stim despre un Cauciuc de Trotinetă Xiaomi?


Cel mai important lucru pe care trebuie să îl știm când achiziționăm o trotineta Xiaomi este faptul ca dacă are în dotare anvelope sau cauciuc cu cameră, presiunea nu este cea corespunzătoare atunci când o scoatem din cutie!


La ce trebuie sa fim atenți pentru a nu deterioara cauciucul trotinetei?


Așa cum am spus și mai sus, înainte de prima utilizare a trotinetei este obligatoriu umflarea anvelopelor/camerelor de la trotineta ta Xiaomi. 
Acest lucru este cel mai important pentru a nu deteriora cauciucul sau camera. 

Daca presiunea nu este corespunzătoare, atunci, camera se freacă de pereții anvelopei astfel că va deteriora atât camera cât și anvelopa.

cauciuc trotineta xiaomi uzat
Imagine cum arăta interiorul jantei unei trotinete Xiaomi care a mers mult cu anvelopa moale!


Care este presiunea corectă la Trotineta Xiaomi?


Pentru trotinetele electrice de la Xiaomi, producătorul recomandă o presiune între 2,75 – 3,44 bar (echivalentul a 40 – 50 psi) pentru roți. Este important să aveți un manometru de presiune și să verificați regulat presiunea anvelopelor pentru a asigura siguranța și performanța optimă a trotinetei. 🛴💨.


Cum alegem un cauciuc potrivit pentru trotineta Xiaomi în funcție de condițiile de teren și stilul de utilizare?


În funcție de unde și cum utilizezi trotineta îți putem recomanda câteva tipuri de cauciucuri pentru trotineta ta Xiaomi:
  1. Folosești trotineta foarte rar? Mai mult prin parc la o plimbare Duminica? Rămâi cu anvelopa originală, nu merită altă investiție. Dacă ai făcut pană, atunci cumpără o altă cameră și gata.
  2. Folosești trotineta zilnic pentru navetă? Dacă da, atunci ți-aș recomanda o anvelopă tubeless cu gel de preferat (găsești mai sus) sau o anvelopă plină dacă ai avut experiențe neplăcute cu penele, însă una care are cât mai multe găuri.
  3. Folosești trotineta pe pavaj? Dacă folosești trotineta ta Xiaomi pe zone pavate, ferește-te de anvelope solide, mergi pe camera/tubeless sau cu gel antipană.
  4. Trotineta Xiaomi e folosită de copilul tău? Am avut service de trotinete dedicat și cauciucurile și camerele trotinetelor care erau folosite de copii, arătau ca cea din imaginea de mai sus. Alege neapărat o anvelopă solidă dacă trotineta e folosită de copil.

Alege cauciuc plin dacă ai făcut des pană din cuaza cuielor, sau a altor factori naturali. Dacă ai făcut pană mai mult din cauza presiunii și ai găsit camera efectiv mâncată pe dinăuntru, citește ultimul capitol de mai jos.


Ce tipuri de cauciucuri vei gasi pe site-ul nostru?


Avem pentru Xiaomi următoarele tipuri de cauciucuri: Cauciuc simplu cu cameră, Cauciuc Tubeless pentru Xiaomi, Cauciuc Plin, Cauciuc cu Gel Antipană.


Cum putem întreține cauciucurile trotinetei Xiaomi pentru a prelungi durata de viață?


În primul rând verifică presiunea săptămânal și seteaz-o la maximul trecut pe anvelopă (aproximativ 3.44 bar, noi zicem că poți merge până la 4 bar)
Curăță săptămânal anvelopele pe exterior cu puțină apă cu săpun.
Atunci când cureți cauciucul urmărește să nu ai corpuri străine între crestele cauciucului. Dacă ai, îndepărtează-le cu grijă.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!